Pàgines

dissabte, 31 de març del 2012

L'Agenda de la Terra, vols col·laborar-hi?

Descripció del projecte

L'Agenda de la Terra és diferent. Comprèn 15 mesos, comença a l'estiu, i és més que una agenda. És també una guia cultural amb les propostes més sorprenents i engrescadores que no són a d'altres guies. Una selecció de les que es couen als Països Catalans i a Europa amb els fogons arrelats al territori i per això tan autèntiques.
I és diferent perquè també és un cop de puny a sobre la taula, una agenda activista que ens proposa cada setmana accions a emprendre individual i col·lectivament. Hi ha idees sobre consum responsable, cívic, just. Per col·laborar i compartir, canviar hàbits energètics que perjudiquen l'entorn, entendre com els nostres diners poden canviar el món i enriquir-nos amb la diferència lingüística forana, descobrir el nostre teixit associatiu i participar amb energia de la construcció d'un país que està guanyant una batalla.
L'agenda per passar de la indignació i les consultes populars sobre la independència, a l'acció definitiva. És plena dels meus ideals i espero que dels que us la feu vostra, vol ser el primer pas d'un camí fet entre tots, també amb les vostres idees. I és clar, per començar, també els vostres diners.
L'Agenda de la Terra la vull fer cada any però ara em cal el vostre ajut per començar. Col·laboro amb les entitats Amics de la bressola, Som lo que sembrem i el CIEMEN; que em donen un cop de mà amb la distribució, i a qui donaré el 7% del preu de venda de les agendes, a més de difondre'n l'ideari. Cada setmana a través d'un bloc farem participació i debat sobre els temes d'activisme, a www.agendadelaterra.cat
Cada any destinaré aquests diners a d'altres enitats, per donar visibilitat a les organitzacions que lluiten per causes justes. Amb el benefici de la venda d'aquestes agendes, l'any que ve faré també d'altres agendes (d'any natural) que oferiré a d'altres col·lectius i amb el mateix caràcter solidari. I la 2a edició de l'Agenda de la Terra.
Fer-la, imprimir-la, relligar-la, difondra-la, portar-la a les llibreries amb el cotxe amunt i avall i explicar-la arreu costa diners, uns 15.800 euros. Jo n'hi he posat uns quants, la meva família també me'n deixa, però amb el vostre cop de mà acabarem de fer-la econòmicament sostenible. I també ho serà lingüística, ambiental i socialment. Moltes gràcies i fins sempre!
www.agendadelaterra.cat



Més informació a: Verkami  
i al Museu d'Esperanto (punt de venda)