Pàgines

divendres, 30 de novembre del 2007

Les altres banderes

Al nostre país -i a d'altres- el tema de les banderes és un tema social candent. Les banderes són símbols que serveixen principalment per unir i representar a determinats col·lectius humans, grans o petits. Però les banderes sovint han tingut una traslació en el món de la ficció i de la simulació. S'han creat banderes de tota mena i color per a guerrers d'epopeies literàries, per a estandart de follets i nans, per a naus interplanetàries, per a dictadors del cel·luloide, per a exèrcits fantasmagòrics o per a planetes llunyans. Hi ha un lloc web (en anglès) que en fa un recull d'elles i intenta catalogar-les segons les seves característiques i funcions, podeu donar un cop d'ull clicant aquí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabies que moltes d'aquelles banderes les ha fet l'António Martins-Tuvalkin? Li encanta fer banderes.

Karulo ha dit...

Sí, ja m'havia adonat de que l'Antonio estava vinculat al tema perquè el seu nom apareix en alguna d'elles. Va ser una sorpresa divertida.

Eduard ha dit...

Hola Karles,

Com va tot...? espero que molt bé...

L'altre dia em va arribar un "Premi al blog solidari". Una distinció que em resulta particularment simpàtica, per allò que t'arriba de gent que et segueix i et diu d'aquesta manera que li agrada el teu bloc. Doncs, abans de tot, il.lusió i agraïment...

A més, el Premi al blog solidari et proposa el següent: «es tracta de distingir set blocaires que comparteixen idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho fan d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir.»

Així, que he decidit escriure't per informar-te que t'he nominat a aquest Premi, i dir-te que et segueixo habitualment, ja que em fas gaudir, cada dia aprenc alguna cosa i em fas reflexionar...

Moltes gràcies i pots trobar més informació a l'entrada de El bloc dels viatges (http://blocdeviatges.blogspot.com/)

Una forta abraçada !!!!

Eduard