Pàgines

dijous, 7 d’abril del 2011

Esperanto en Marxa, ruta de Collserola

El proper 17 d'abril torna una nova edició d'Esperanto en Marxa, una sortida per caminar i endinsar-nos tant en la natura com en l'esperanto. Aquesta vegada, Esperanto en Marxa té com a objectiu posar en pràctica el nostres coneixements. Si has fet algunes classes de l'idioma o coneixes la mecànica de construcció de seves frases, ara tens l'oportunitat de sentir com sona i d'incorporar-te a les converses.
L'excursió serà una passejada apte per a tothom, grans i petits, travessarem fonts i boscos i xerrarem de temes interessants, entre ells la propera Iberia Renkontiĝo/ Aplec Internacionalista a Cassà de la Selva, una trobada internacional que es fa a mitjan de maig on podreu fer amistat amb gent de diferents països. Tot una immersió en l'esperantisme. La cita és:
Esperanto en Marxa
Font de la Budellera i contorns
Lloc de trobada: estació dels FFCC Baixador de Vallvidrera
dia: 17 d'abril
horari: 09:00 h. a 13:00 h.
Requeriments: els habituals per a una excursió matinal per la muntanya, calçat adequat, entrepans o carmanyola, cantimplora, etc. L'activitat, llevat dels bitllets de tren, és gratuita. no obstant portarem alguns diccionaris per si algú en vol comprar.
Els que estigueu interessats podeu anunciar la vostra participació escrivint a k.berga@gmail.com o trucant al 66 45 1717 3