Pàgines

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Els idiomes, en virtual

La comunicació és un repte també en el món virtual. Com navegar i trobar gent amb la qual relacionar-se mitjançant un idioma comú? Els esperantistes fa temps que tenen resolt en bona part aquest problema, per als que no ho són s'està posant en marxa un projecte virtual comunitari: Live Mocha.
Una comunitat que pretén posar en contacte persones que dominen o desitgen aprendre i practicar un mateix idioma. Es tracta d'una mena d'immersió lingüística en el marc del món virtual i un estímul més per aprendre idiomes. De moment els idiomes previstos són l'anglés, l'hindú, el xinès, l'espanyol, el francès i l'alemany. Esperem que en el futur es vagin ampliant les possibilitats.
-
I parlant de possibilitats, hi ha un lloc web on han recollit 5020 maneres de comptar del'1 al 10. Hi són representats la majoria de sistemes del món. Podeu fer un cop d'ull clicant aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per a practicar llengües sol anar bé el servidor d'irc de unilang (irc.unilang.org). La web d'unilang té un catàleg de recursos per a aprendre idiomes.